Sabtu, 16 Julai 2011

jom tengok drama korea free online.

내 마음 가을 / autumn in my heart

ni salah satu cerita korea yang aku minat giler.. dulu sebelum kahwin selalu la tengok drama korea, tapi lepas kahwin tak pernah dah tengok..takda maknanya asben aku nak kasi tengok.. haha so aku tak tau la drama apa yang tengah hot sekarang ni.. huhu

kalau korang terdiri daripada kalangan yang memang fanatik giler dengan drama korea mesti korang tahu kan boleh tengok drama korea secara online. free pulak tu..hehe
aku baru jer tahu ada laman web yang menayangkan drama korea secara percuma.. huhu sian aku asyik ketinggalan keretaapi jer.. haha.....
banyak giler drama korea ada di laman web tu, filem pun ada. aku belum sempat layan lagi pun,
ayooo.. sibukjer manjang.. anak2 lagi nakal terlampau.. raudhah lagi kalau tengok aku depan laptop asyik nak kacau jer.. huwaaa.. tu belum lagi asben aku ada di rumah.. memang tak da maknanya la naktengok.. huhu

comelnya dia ni...

.

JANGAN LUPA LIKE DAN KOMEN! LUV U ALL

3 ulasan:

Shuk_ArChie berkata...

Shuk dulu layan cerita ni... sedih jugak sampai nangis2 kot.. sekarang tgk buat bodo je.. even part sedih.. hehehe filem sesuai untuk cuci mata

anismelon berkata...

aha..anis dulu suke tngk cite nie..cite winter sonata..best2..

SYAF berkata...

tenet kalau slow..susah gak nak tgk... :(

MENUJU PERJALANAN PULANG

Terdapat ralat dalam alat ini
segala coretan dalam blog ini adalah sekadar pendapat peribadi sy sahaja.. sy memohon maaf kepada semua jika tersalah kata.. terima kasih kerana berkunjung ke blog sy. jemput singgah lagi di lain masa..hehe